Wszystkie bestsellery
  • Nowy
  • Brak towaru
Hill's Canine Mature Adult 7+ Lamb & Rice - Sucha Karma Dla Psa - 14Kg
  • Hill's Canine Mature Adult 7+ Lamb & Rice - Sucha Karma Dla Psa - 14Kg

Hill's Canine Mature Adult 7+ Lamb & Rice - Sucha Karma Dla Psa - 14Kg

DLZHLSKSP0014
Cechy Zawiera witaminy: Witamina A Kategoria: Dla psa Wielkość rasy: Średnia rasa 10 - 25 kg Rodzaj opakowania: Worek Wiek zwierzęcia: Dorosły Zakres...
294,39 zł
Ilość
Brak towaru

Miejsce wysyłki: Magazyn 3A
  Płać za wysyłkę tylko 16,90zł

Staraj się kompletować produkty z jednego magazynu. Każdy magazyn to osobny koszt wysyłki.

  Rabat za zakupy

Za każdy zrealizowany koszyk otrzymasz kod rabatowy na kolejne zakupy :)

  Towar następnego dnia

Aby otrzymać towar na następny dzień, prosimy składać zamówienia do godziny 12 lub dzień wcześniej.

Opis

Cechy

  • Zawiera witaminy: Witamina A
  • Kategoria: Dla psa
  • Wielkość rasy: Średnia rasa 10 - 25 kg
  • Rodzaj opakowania: Worek
  • Wiek zwierzęcia: Dorosły
  • Zakres wagowy: 10 kg - 15,9 kg
  • Smak karmy: Jagnięcina, Ryż
  • Kategoria produktu: Karma sucha
  • Waga produktu: 14 kg
  • Główny smak: Jagnięcina

Wartości odżywcze

  • Fosfor: 0,65%
  • Sód: 0,17%
  • Zawartość witaminy A: 10791 IU/kg
  • Białko: 18,7%
  • Wapń: 0,82%
  • Włókna surowe: 2,6%
  • Popiół surowy: 5,2%
  • Zawartość tłuszczu: 14,9%
  • Szerokość: 390 mm
  • Głębokość: 575 mm
  • Wysokość: 140 mm
  • Gwarancja

    • Gwarancja: brak
Szczegóły produktu
DLZHLSKSP0014
052742026152

Opis

Szerokość
390 mm
Głębokość
575 mm
Wysokość
140 mm
Gwarancja
brak
Waga produktu
14 kg
Kategoria
Dla psa
Wielkość rasy
Średnia rasa 10 - 25 kg
Kategoria produktu
Karma sucha
Smak karmy
Jagnięcina, Ryż
Wiek zwierzęcia
Dorosły
Białko
18,7%
Popiół surowy
5,2%
Włókna surowe
2,6%
Zawartość tłuszczu
14,9%
Zawiera witaminy
Witamina A
Sód
0,17%
Fosfor
0,65%
Wapń
0,82%
Zawartość witaminy A
10791 IU/kg
Rodzaj opakowania
Worek
Główny smak
Jagnięcina
Zakres wagowy
10 kg - 15,9 kg
Komentarze (0)
Oceń
16 innych produktów w tej samej kategorii: